Heldig med rekka

Det er bare halvannet år siden troms-mannen vant to mill. Onsdag vant han 4,8 til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Å vinne flere ganger i Lotto er kanskje ikke veldig oppsiktsvekkende i seg selv. 56 kroner her, 117 kroner der... Mer uvanlig er det derimot å dra i land noen millioner - to ganger.

Det opplevde nemlig en 55-åring fra Lyngen i Troms. I oktober 2002 vant han to millioner kroner og onsdag kunne han plusse på kontoen med 4.821.088.

- Jeg satt og fulgte med på trekningen, og etter tre tall sa jeg halvhøyt til meg selv at, jaja, nå har jeg ihvertfall premie. Men så gikk de tre siste inn også - for en flaks! sa mannen til Norsk Tipping.

Første gang 55-åringen vant mottok han det hyggelige budskap over en dårlig telefonlinje på sin lokale pub. Den gangen skeiet millionæren ut med en sydentur for seg og familien.

-Pengene fra sist har jeg satt i livrente og ellers brukt fornuftig, men denne gangen kan jeg kanskje sløse litt. Litt forsiktig mener jeg, sa han til Norsk Tipping.

Mannen har iallfall ingen planer om å gjøre pensjonist av seg:

-Nei å pensjonere meg tror jeg kanskje ikke jeg gjør, men det er vel kanskje på tide å trappe litt ned. Det må vel være mulig nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.