Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hele Drammen ble mørklagt

80 000 husstander rammet av strømbrudd i Buskerud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Strømmen har gått i Drammen og store deler av Buskerud. Strømbruddet skjedde like etter klokka 21 i kveld.
- Strømmen har gått i hele Drammen og Hokksund, sier operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Pressekontakt i Energiselskapet Buskerud, Trond Eriksen, sier til Dagbladet at nærmere 80 000 husstander ble rammet av strømbruddet i kveld.
- Det dreier seg om store deler av Øvre Eiker, Drammen, Kongsberg og Nedre Eiker, sier han.

Energiselskapet Buskerud jobber i kveld på spreng med å få strømmen tilbake til husstandene. Ved 2130-tiden hadde flere fått strømmen tilbake.
- Vi kobler inn fortløpende og har mange folk på saken.

Hva som er årsaken til strømbruddet er foreløpig uklart.

— Vi har hatt om lag 20 mann i sving, og jobbet på spreng for å få strømmen tilbake igjen. Før timen var omme, hadde siste kunde fått strøm igjen, sier nettsjef Trond Eriksen i EB Nett til NTB.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling