- Hele familien i grus etter seksuelle overgrep

Gutten var 14 år gammel da han kom i kontakt med den overgrepstiltalte politimannen fra Norge.

VITNE: Gutten som nå er 19 år er i Bergen sammen med sin far for å vitne mot politimannen. De støttes av bistandsadvokat Beate Hamre. Foto: Leif Stang
VITNE: Gutten som nå er 19 år er i Bergen sammen med sin far for å vitne mot politimannen. De støttes av bistandsadvokat Beate Hamre. Foto: Leif Stang Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BERGEN (Dagbladet): I dag stilte gutten, som nå er blitt 19 år gammel, som vitne i Bergen tingrett. Han fortalte at han flere ganger var blitt tatt med til leiligheten som nordmannen hadde leid i badebyen Konstanta i Romania. Der ble det tatt nakenbilder av ham og andre gutter når de var i seksuell aktivitet med tiltalte.

- Må få livstid- Denne nordmannen må få livstid i fengsel. Han har ødelagt livet til mange mennesker, sier guttens far til Dagbladet etter at rettsdagen i Bergen tingrett er over.

Sønnen hans mistet jobben så snart det ble kjent at han var en av guttene som hadde tjent penger på å involvere seg med den norske politimannen og en italiener. Den yngste sønnen på 16 år skal ha mistet alle sine skolekamerater.

- I tillegg vil bedriften min gå konkurs. Jeg har drevet i mange år med eksport og import av frukt og grønnsaker, men ingen vil handle  med meg lenger. Vi blir frosset ut og har mistet venner og familie, sier faren.

Bistandsadvokat Beate Hamre sier at hun vil nedlegge påstand om erstatning på 125 000 kroner til denne gutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer