TRAGEDIE:
TRAGEDIE:Vis mer

Hele familien på fem omkom

Mor, far og tre barn i alderen 2 til 13 år frontkolliderte med lastebil i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var en hel familie fra Kinnarp i Västra Götaland som omkom i gårsdagens dødsulykke sør for Vänern i Sverige, skriver Expressen.

Familien besto av far på 45 år, mor på 38 og tre barn - en 2-årig gutt og to jenter på 11 og 13 år. Alle fem omkom etter alt å dømme momentant da de frontkolliderte med en semitrailer på E20 ved tettstedet Vara, ikke langt fra hjemstedet.

De fem omkomnes identitet ble fastslått i 11-tida, og ifølge Göran Larsson, operasjonsleder ved politiet i Lidköping, er familiens pårørende underrettet om dødsfallene.

Ulykken skjedde under svært dårlige kjøreforhold, i tett snødrev. Ifølge andre bilister som kjørte på den midtdelerfrie 90 km/t-strekningen i går, var veibanen dekket av et tykt snølag, og politiet tror personbilen har fått sladd og kommet over i motgående kjørefelt, der den ble truffet i sida av lastebilen.

Personbilen ble ført ca. 60 meter bortover, før den endte på taket, med semitraileren delvis over seg. Redningsmannskapene som kom til stedet, måtte konstatere at alle de fem i personbilen var døde. Sjåføren ble kjørt til sykehus i sjokk.

Ulykkesstedet på den tungt trafikkerte veien er nå ryddet, med unntak av lastebilen, som ligger i grøfta og skal berges seinere.