Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hele huset ristet

Helikopteret styrtet like ved huset til Gudveig og Knut Ringheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gudveig og Knut Ringheim fikk sjokk da et helikopter styrtet like ved huset deres i Bavallsvegen på Voss i ettermiddag.

- Vi satt i sofaen i stua og hadde akkurat spist middag da vi hørte et forferdelig brak. Hele huset ristet og rutene klirret, forteller Gudveig Ringheim til Dagbladet.no.

- Vi har ganske stor veranda, så vi løp ut dit for å se hva det var. Da så vi at et helikopter hadde styrtet 50 meter fra huset vårt. Vi fikk helt sjokk, sier hun til Dagbladet.no.

Ekteparet gikk inn og ringte politi og ambulanse, som var raskt på pletten. Selv gikk de også til ulykkesstedet.

- Vi så raskt at det var ingenting vi kunne gjøre, forteller Ringheim.

Helikopteret fra Fonnafly ble fullstendig smadret, og begge de to mennene ombord døde. Frakthelikopteret styrtet på vei ned fra byggearbeid i fjellet, der Voss fjellheiser bygger ny ekspressheis.

- Politiet vet foreløpig ikke årsaken til at ulykken, men jobber ut i fra flere teorier, sier operasjonsleder Svein Johannessen ved Hordaland politidistrikt.

Ifølge Johannessen skal helikopteret ikke ha vært i nærheten av noen strømførende ledninger.

image: - Hele huset ristet
 HØRTE ET FORFERDELIG BRAK: Gudveig Ringheim satt i stua da helikopteret krasjet like ved huset hennes. Foto: Privat
HØRTE ET FORFERDELIG BRAK: Gudveig Ringheim satt i stua da helikopteret krasjet like ved huset hennes. Foto: Privat Vis mer
KNUST: To døde da helikopteret traff bakken.