Hele Norge har hengt seg på iskald badetrend

- Det er helt vilt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På bare en uke har en ny badetrend spredd seg som ild i tørt gress over hele landet gjennom sosiale medier.

Det hele går ut på at en nominerer bekjente til å bade. Hvis ikke de utvalgte gjennomfører dette innen 24 timer, er straffen å kjøpe store mengder alkohol til personen som utfordrer. Etter en selv har badet kan en nominere videre, og slik har det altså spredd seg.

På facebookgruppen «Då Øksnesfolke (å ræssn a Norge) hoppa i Have!» deler stadig flere videoer av seg selv der de hopper i sjøen for så å gi utfordringen videre til bekjente. I går lå det rundt 20 videoer på gruppen, og allerede i dag er tallet på langt over 400.

• Se de isfrosne badenymfene i videoen over!Trenden skal ifølge Nordlys som først omtalte saken, ha startet i Canada og beveget seg videre til Færøyene. Derfra var det Roy Poulsen som bragte galskapen til Norge.

- Jeg er halvt færøysk og halvt nordlending. Det var dattera mi på åtte år, som bor på Færøyene, som først utfordret meg. Straffen for å ikke gjennomføre er å kjøpe alkohol til utfordreren, men dattera mi ønsket seg en kinotur med meg, forteller Poulsen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.