Hele Norge har hengt seg på iskald badetrend

- Det er helt vilt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På bare en uke har en ny badetrend spredd seg som ild i tørt gress over hele landet gjennom sosiale medier.

Det hele går ut på at en nominerer bekjente til å bade. Hvis ikke de utvalgte gjennomfører dette innen 24 timer, er straffen å kjøpe store mengder alkohol til personen som utfordrer. Etter en selv har badet kan en nominere videre, og slik har det altså spredd seg.

På facebookgruppen «Då Øksnesfolke (å ræssn a Norge) hoppa i Have!» deler stadig flere videoer av seg selv der de hopper i sjøen for så å gi utfordringen videre til bekjente. I går lå det rundt 20 videoer på gruppen, og allerede i dag er tallet på langt over 400.

• Se de isfrosne badenymfene i videoen over!Trenden skal ifølge Nordlys som først omtalte saken, ha startet i Canada og beveget seg videre til Færøyene. Derfra var det Roy Poulsen som bragte galskapen til Norge.

- Jeg er halvt færøysk og halvt nordlending. Det var dattera mi på åtte år, som bor på Færøyene, som først utfordret meg. Straffen for å ikke gjennomføre er å kjøpe alkohol til utfordreren, men dattera mi ønsket seg en kinotur med meg, forteller Poulsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer