DØMT FOR DRAP: Retten i Manchester godtok ikke Helen Caudwells forklaring om at hun var utilregnelig i gjerningsøyeblikket.
DØMT FOR DRAP: Retten i Manchester godtok ikke Helen Caudwells forklaring om at hun var utilregnelig i gjerningsøyeblikket.Vis mer

Helen (42) kvalte datteren (3) med et Nasse Nøff-kosedyr

Nå er hun dømt til fengsel på livstid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Helen Caudwell (42) fra Cheadle Heath utenfor Manchester i Storbritannia kvalte datteren sin Bethany Marie Kennerley-Caudwell (4) med et Nasse Nøff-kosedyr.

Ugjerningen fant sted i oktober i fjor, og Caudwell førsøkte umiddelbart etterpå å ta sitt eget liv.

På det tidspunktet hadde hun levd et dobbeltliv gjennom flere år.

Flere elskere I 2005 var hun fortsatt gift med Ian Caudwell, og paret hadde allerede tre barn sammen. Siden mannen hadde sterilisert seg, fikk de ikke barnet Helen Caudwell ønsket seg.

Caudwell innleder derfor et dobbeltliv med to elskere. Formålet med forholdene var utelukkende å bli gravid, skriver Sky News.

Etter kort tid blir hun gravid med elskeren Mark Davies i 2005, skriver The Daily Telegraph. Caudwell forteller så både Davies og sin tredje elsker, Miles Kennerley, at de er faren til den nye dattera, Bethany.

De to visste ikke om hverandre, før etter at Bethany ble drept. En DNA-test viste seinere at Davies var Bethanys far.

Caudwell forlater ektemannen i mai 2009 for å gifte seg med Kennerly. Men etter bare få måneder går også det nye ekteskapet skeis, og Caudwell tar ut skilsmisse, skriver The Daily Telegraph.

- Innrømmet drap En dag Caudwell ikke møtte på jobb som avtalt, ble hun ringt opp fra supermarkedet hvor hun var ansatt.

- Jeg har kvalt Bethany, sa hun da, ifølge The Daily Telegraph. 

Bethany ble funnet død på gulvet på soverommet sitt, med Nasse Nøff-kosedyret ved siden av seg. Barnets blod og spytt ble funnet på kosedyret, skriver sky News.

Caudwell nektet først å ha drept dattera, men innrømmet deretter delvis straffskyld. Hun mente deretter at hun hadde vært utilregnelig, skriver Sky News.

Dømt i går Caudwell ble i går dømt til fengsel på livstid med ti mot to stemmer. Hun viste ingen følelser da dommen ble lest opp, skriver Sky News.

- Deprimert kan du ha vært, men, som juryen har dømt, var du ansvarlig for dine handlinger, sa dommer Clement Goldstone under rettssaken, skriver BBC.

Dommen har en minstetid på åtte år.

Eksmannen knust Etter at dommen ble kjent kom følgende uttalelse fra tidligere ektemann Kennerly.

- Jeg oppdro Bethany som min egen datter i tre år og tre måneder. Hun pleide å kalle meg pappa. Hun har min engel. De siste orda jeg husker at hun sa før ulykken, ble sagt på skolen. Hun ropte: «Det er pappaen min!»

- Det går ikke en dag uten at jeg tenker på Bethany og opplevelsene og livet vi hadde sammen. Familien min og jeg er emosjonelt knust. Ikke bare har jeg måttet takle Bethanys død, men jeg måtte også avfinne meg meg at hun ikke var min biologiske datter, sa Kennerly, ifølge The Daily Telegraph.