- Helge Lund blir i krisesenteret

Konsernsjef Helge Lund prioriterer å bli i krisesenteret på Forus. Han har foreløpig valgt å utsette sin reise til Bergen for å møte pårørende til gislene i Algerie.

UTSETTER: Konsernsjef Helge Lund og konserndirektør Lars Christian Backer (t.v.)har utsatt sin reise til Bergen for å besøke pårørendesenteret. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
UTSETTER: Konsernsjef Helge Lund og konserndirektør Lars Christian Backer (t.v.)har utsatt sin reise til Bergen for å besøke pårørendesenteret. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Helge Lund sa på en pressekonferanse i Stavanger i dag tidlig at han og konserndirektør Lars Christian Backer ville besøke de pårørende som oppholder seg på et hotell ved Bergen lufthavn Flesland.

Pressetalsmann Ola Anders Skauby i Statoil sier til Dagbladet at det nå er helt usikkert om Helge Lund kommer til pårørendesenteret i dag.

Endrer planer - Situasjonen er slik at vi må følge situasjonen tett og gjøre endringer i planene når det blir behov for det. Vi kan ikke nå bekrefte om eller når Helge Lund kommer til pårørendesenteret her i Bergen. Det kan være at han ikke kommer før i morgen, sier Ola Anders Skauby.

Han forklarer videre at konsernsjefen i Statoil har valgt å være tilstede sammen med kolleger i krisesenteret på Forus for å følge den dramatiske utviklingen der minutt for minutt. Det kan tyde på at det skjer noe i Algerie som den øverste ledelsen i Statoil må vite om, for kanskje å ta viktige beslutninger på kort tid.

Ved pårørendesenteret på et hotell i nærheten av Bergen lufthavn Flesland har det samlet seg familier og pårørende til de som er direkte berørt av gisselsituasjonen i gassanlegget i In Amenas og de som har kommet i sikkerhet i Algerie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer