Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Helgefri for drapssiktede gutter

Både politietterforskerne og de to guttene som er siktet for drapet på Bernt Alfred Lillebo får helgefri. Politiet er tause om dagens avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avhørene av de to tenåringsguttene blir først gjenopptatt mandag.

- Begge guttene har sittet i avhør i hele dag, men jeg vil ikke kommentere hva som kom fram under disse avhørene. Hele avhørsprosessen er møysommelig oppbygd, og prosessen går ikke så veldig fort. Men det er bevisst fra vår side, sier politiinspektør Kåre Songstad ved Vest-Finnmark politidistrikt.

- Var skyldspørsmålet tema under dagens avhør?

- Så detaljert har jeg ikke lest avhørene, men som sagt så går vi veldig møysommelig til verks. Mer kan jeg ikke si i kveld, sier Songstad.

De to guttene på 17 og 18 år ble i går varetektsfengslet for fire uker med brev- og besøkskontroll. Begge samtykket i fengslingen. 17-åringen er sønnen til Bernt Alfred Lillebo.

Ingen av dem erklærte seg skyldige etter siktelsen under rettsmøtet, men begge vedgikk å ha vært med på hendelsesforløpet som førte fram til Lillebos død. De to har fortalt politiet at de avfyrte ett skudd hver.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media