Personbil gjennom isen

Helikopter kom ikke fram

En personbil har kjørt gjennom isen i nordenden på innsjøen Røgden i Innlandet. Politiet opplyser at én person er bekreftet omkommet.

GJENNOM ISEN: En personbil har gått gjennom isen på innsjøen Røgden i Grue i Innlandet. Foto: Kenneth Mellem / Glåmdalen / NTB
GJENNOM ISEN: En personbil har gått gjennom isen på innsjøen Røgden i Grue i Innlandet. Foto: Kenneth Mellem / Glåmdalen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Politiet i Innlandet opplyser at én person er bekreftet omkommet etter ulykken. Den avdøde var en mann i slutten av 60-årene bosatt i Elverumsområdet. Pårørende er varslet.

Personbilen kjørte gjennom isen i nordenden på innsjøen Røgden i Innlandet. Ifølge politiet skal bilen ha fått en skrens i en sving og dermed kjørt ut i vannet. Bilen er dratt på land.

HENTET OPP: Dykkere søker etter flere personer i innsjøen. Foto: Kenneth Mellem / Glåmdalen / NTB
HENTET OPP: Dykkere søker etter flere personer i innsjøen. Foto: Kenneth Mellem / Glåmdalen / NTB Vis mer

Et Sea King redningshelikopter med dykkere om bord var på vei til innsjøen, men måtte snu på grunn av værforholdene.

- Helikopteret har snudd, setter av dykkerne i Lørenskog og returnerer til Rygge, opplyste redningsleder Siv Namork ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Dagbladet ved 17.40-tiden.

Meteorologisk institutt opplyser at det er mye ising i skylaget i flere områder sør for Lillehammer.

Det er fortsatt uklart om det var flere personer i bilen da ulykken skjedde, og det søkes etter andre personer i vannet.

Helikopteret skulle vært framme ved ulykkesstedet 17.25, opplyser redningslederen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer