Helikopterkrig mot vepsebol

Iført dykkerdrakt og pustemaske hoppet Mike Knight ut fra helikopteret. Han holdt tak i beholderen med gift. Knight sloss ikke mot al-Qaida. Han sloss mot et vepsebol på størrelse med en bil!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knight, som er fra New Zealand, hadde sett seg mektig lei av vepsen som terroriserte nabolaget. Etter å ha fått beskjed fra de lokale myndighetene i byen Pawarenga, fire mil sør for Kaitaia om at de ikke ville bistå ham, leide han et helikopter. Så tok han på seg en våtdrakt, birøkter-drakt, ansiktsmaske og pustefilter.

Godt bundet fast i helikopteret gikk han til angrep på det enorme vepsebolet 20 meter over bakken.

Knight slo hull på bolet og tømte inn både giftgass og pulver.

- De prøvde å ta meg, men jeg ble ikke stukket en eneste gang, sier han til avisa New Zealand Herald.

Evakuert

Hele byen ble evakuert under luftkrigen. Seinere på kvelden lå det døde veps overalt.

Men kampen er slett ikke over. Fremdeles er det seks store vepsebol i nærheten av gigantbolet. Til tross for at det er satt opp skilt med advarsler, strømmer nysgjerrige tilskuere til stedet. Mange av dem er blitt stukket.

Nå går Knight til angrep fra bakken, for å ta kverken på resten av de illsinte vepsene.

- Jeg fatter ikke at dette er blitt en verdensnyhet. For å være helt ærlig var ikke dette noen stor jobb, sier han til avisa.

Imponert

En som synes Knight har gjort en stor jobb, er Avril Sanderson som jobbet rett ved bolet. Taket på kontoret hennes hadde tidligere vært så tildekket av veps at hun ikke kunne gå på jobb når sola steiket som verst.

- Nå er det nesten som om de aldri har vært der. Det er knapt veps ved kontoret nå. Jeg er svært imponert. Se også:Stiftelsen organdonasjon

STRIDSUTSTYR: Mike Knight var godt rustet til kampen mot de illsinte vepsene som hadde bygget et gigantbol i nabolaget.