Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hellas vil bygge gjerde langs grensa mot Tyrkia

Regjeringen i Hellas vil holde ulovlige innvandrere ute.

FORESLÅR GRENSEMUR: Statsråd Christos Papoutsis (t.h.) møter her grensepolitiet som patruljerer grensa mellom Tyrkia og Hellas nær byen Orestiada. Hellas har tidligere bedt EU om bistand for å håndtere mengden ulovlige innvandrere. Nå foreslår den greske regjeringen å bygge en mur eller et gjerde langs grensa. Foto: EPA
FORESLÅR GRENSEMUR: Statsråd Christos Papoutsis (t.h.) møter her grensepolitiet som patruljerer grensa mellom Tyrkia og Hellas nær byen Orestiada. Hellas har tidligere bedt EU om bistand for å håndtere mengden ulovlige innvandrere. Nå foreslår den greske regjeringen å bygge en mur eller et gjerde langs grensa. Foto: EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringen i Hellas vil bygge et gjerde eller en mur langs grensa mot Tyrkia for å holde ulovlige innvandrere ute.

Innvandringsminister Christos Papoutsis mener landets kapasitet til å ta imot ulovlige innvandrere allerede er overskredet.

- Hellas klarer ikke dette lenger. Vi planlegger å bygge en barriere langs landgrensen for å stanse innvandring som ikke er godkjent, sa Papoutsis til nyhetsbyrået Ana lørdag.

Han sammenlignet den nye barrieren, som skal bli over 20 mil lang, med gjerdene og murene som er bygget langs grensa mellom USA og Mexico.
(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!