Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hells Angels banket ikke opp avisredaktør

- Ingen tegn på at dette har med HA eller organisert kriminalitet å gjøre, sier politiet.

BANKET OPP:  Avisredaktør Per-Olof Wärring ble banket opp på byen, men tror ikke hendelsen har noe med hans virke som redaktør å gjøre. Foto: Eskilstuna-Kuriren
BANKET OPP: Avisredaktør Per-Olof Wärring ble banket opp på byen, men tror ikke hendelsen har noe med hans virke som redaktør å gjøre. Foto: Eskilstuna-Kuriren Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svenske medier meldte i går at avisredaktør Per-Olof Wärring var blitt banket opp. Dagbladet siterte Expressen på at dette skjedde etter et barbesøk der redaktøren hadde påpekt overfor personalet at en av gjestene var ikledd en Hells Angels-vest, og at dette skal ha ført til at gjesten ble kastet ut.

Nå avviser politiet at Hells Angels har hatt noe med dette å gjøre:

- Det finnes absolutt ingen ting som tyder på at dette har noe med Hells Angels eller organisert kriminell virksomhet å gjøre, sier Lars Franzell ved politiet i Södermanland til Expressen.

Havnet i diskusjon om MC-vest Wärring er sjefredaktør i Eskilstuna-Kuriren, og ble ifølge egen avis påført en rekke spark og slag da han ble overfalt da han forlot en bar i Eskilstuna i Södermanland vest for Stockholm natt til søndag.

Han forteller at han hadde sett en person med en MC-veste inne på baren. Redaktøren, som innrømmer at han var beruset,  mener en slik vest er et symbol på kriminell tilhørighet og sier at han fortalte dette til bareieren.

Dette førte til en heftig diskusjon, som utartet seg slik at bareieren til slutt ba mannen med vesten og selskapet hans om å forlate baren.

Sparket i ryggen Per-Olof Wärring forteller at da han selv gikk fra stedet en halv time senere gikk han forbi gjengen og fikk et spark i ryggen. Etter dette husker han ikke mye, men han en ung mann skal ha ringt ambulanse.

Redaktøren er derimot klar på at MC vesten ikke tilhørte Hells Angels. Han tror heller ikke at hendelsen er knyttet til hans virke som redaktør.

-  Jeg tror det kunne skjedd hvem som helst, sier han. 

Politiet sier i dag at dette er det samme som redaktøren har sagt hele tiden. De etterforsker forsatt saken, men har ingen kontrete mistenkte.