- Hells Angels har ingen europasjef. Dette er ren løgn

Hells Angels og politiet er enige i at MC-klubben ikke har noen europasjef.

- ALLE HAR EN STEMME: Talsperson Rune "Supern" Olsgaard i Hells Angels i Norge reagerer karftig på påstandene at en europa-sjef ble stemt utnvent under et Hells Angels-møte i fjor. - Det ikke slik vi er organisert, sier han. Foto: AFP / THOMAS FREY / NTB scanpix
- ALLE HAR EN STEMME: Talsperson Rune "Supern" Olsgaard i Hells Angels i Norge reagerer karftig på påstandene at en europa-sjef ble stemt utnvent under et Hells Angels-møte i fjor. - Det ikke slik vi er organisert, sier han. Foto: AFP / THOMAS FREY / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 12. januar skrev Dagbladet i papir- og nettutgaven om tysktyrkiske Neco Arabaci (42) i Hells Angels (HA). Dagbladet viste til den tyske avisa Bild som skrev at Arabaci etter lengre interne stridigheter skal ha gått seirende ut av maktkampen i Tyskland og blitt utnevnt til ny sjef i Europa.

Den norske delen av MC-klubben reagerer kraftig på at Dagbladet meldte at Hells Angels skal ha en sjef for Europa og at Neco Arabaci skal være denne lederen.

- Dette er ren løgn. Hells Angels er ikke organisert slik. Det finnes ingen sjef eller president for Europa. Vi har ikke, og har aldri hatt presidenter på landsplan i Norge eller noen andre land, region eller på verdensplan, sier talsperson Rune Olsgaard i Hells Angels Norway.

- Ikke medlem I en usignert e-post til Dagbladet fra Hells Angels mener de at Dagbladet skal beklage for å komme med feilinformasjon. De mener at ved å skrive om den angivelige maktpyramiden, så forsøker Dagbladet å bruke det som bevis på at HA er en kriminell organisasjon. Olsgaard bekrefter at e-posten er sendt fra dem.

Hells Angels mener å ha fått informasjon om at Neco Arabica meldte seg ut av Hells Angels for under ett år siden og at hans påståtte makt i klubben derfor er sterkt overdrevet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.