Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hells Angels-ledere ønsket som foredragsholdere

Lederne for motorsykkelklubben Hells Angels (HA) i Norge og Danmark skulle etter planen holdt foredrag på et næringslivseminar i Oslo i februar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lederen for HA i Danmark, Jørn «Jønke» Nielsen, og den norske HA-presidenten Leif Ivar Kristiansen skulle holdt foredrag på et seminar om merkevarebygging. Representanter for Nike, Carlsberg og Dell Computer var blant dem som også skulle deltatt på seminaret, som ble avlyst da TV 2 tok kontakt med arrangøren.

Lasse Gimnes i bladet Kampanje er imidlertid ikke fremmed for å hente inn HA-lederne som foredragsholdere ved en senere anledning. Han mener ikke at dette vil være en lovliggjøring av Hells Angels. Nielsen er dømt for drap, mens Kristiansen er dømt for vold og trusler.

- Vi tar avstand fra all mulig form for kriminalitet, men vi er interessert i Hells Angels faglig sett som markedsfører og merkevarebygger. Derfor ville vi ønsket dem hjertelig velkommen, sier Gimnes til TV 2. Under seminaret skulle HA-lederne blant annet snakket om hvordan de uttrykker sine verdier eksternt og internt.

Ifølge TV 2 reagerer mange polititjenestemenn kraftig på at HA på denne måten nærmest legaliseres.

(NTB)>/i>

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling