Hells Angels-medlem beskyldt for tysting

Utvist av MC-klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er indre strid i Hells Angels i Norge. For noen dager siden skrev Aftenposten om hvordan rivalisering innad i den fryktede MC-klubben har ført til splittelse. Ifølge Aftenposten har blant annet det profilerte HA-medlemmet Morten «Diesel» Dahl trukket seg ut av klubben. 50 år gamle Einar Mosted er også ute av klubben.

I dag skriver Adressa at Einar Mosted er blitt beskyldt for å ha tystet og derfor er ekskludert fra klubben med såkalt bad standing. Det innebærer at han ikke lenger er en del av HA-miljøet og ikke er velkommen.

Mosted var med på å starte den famøse organisasjonen i Norge. Til regionsavisa sier han at han ikke tar avstand fra klubben og at han er lei seg for det som har skjedd.

Folk i HA-miljøet mener at Mosted tystet i forbindelse med en spritsak der han nylig ble dømt til 160 timers samfunnsstraff. Selv sier han at noen mener at han «har snakket noen folk inn i en sak», noe Mosted benekter.

Det har også gått rykter om at det tidligere HA-medlemmet er på vei over i den konkurrerende motorsykkelklubben Outlaws. Også det avviser Mosted i Adressa i dag.

PROBLEMER: I september i fjor førte kraftig regnvær til flom i HA-lokalene på Trolla i Trondheim. Nå har den kjente MC-organisasjonen fått problemer med medlemsmassen. Foto: SCANPIX
PROBLEMER: I september i fjor førte kraftig regnvær til flom i HA-lokalene på Trolla i Trondheim. Nå har den kjente MC-organisasjonen fått problemer med medlemsmassen. Foto: SCANPIX Vis mer