Hells Angels til danskene: - Ikke skyld på flyktningene

Maner til ro etter at beboere i Nyborg heller ville ha MC-medlemmer enn flyktninger som naboer. - Bygger omdømme, mener ekspert.

VIL IKKE SKYLDE PÅ FLYKTNINGENE:  Hells Angels i Danmark går ut mot Danmark, EU og Nato etter at beboere i Nyborg uttrykte at de heller ville ha Hells Angels som naboer enn flyktninger. Her et illustrasjonbilde fra Tyskland tatt i 2012. Foto: FREDRIK VON ERICHSEN
VIL IKKE SKYLDE PÅ FLYKTNINGENE: Hells Angels i Danmark går ut mot Danmark, EU og Nato etter at beboere i Nyborg uttrykte at de heller ville ha Hells Angels som naboer enn flyktninger. Her et illustrasjonbilde fra Tyskland tatt i 2012. Foto: FREDRIK VON ERICHSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forrige uke gikk politiet i Fyn ut og uttalte at de ønsket å drive Hells Angels ut av byen Nyborg.

Politiets utspill fikk en noe annerledes mottagelse fra leserne enn de hadde ventet seg, ifølge Fyns Stiftstidende.

- Danske kvinner ville vært bedre beskyttet i en gate der Hells Angels medlemmer bor enn i en gate med muslimer og deres sykelige kvinnesyn, skriver en av leserne i en artikkel publisert av avisa.

Fikk motreaksjon fra Hells Angels - Man kan godt ta i mot 500 flytninger med flag og full fest, men om det kommer to MC-klubbmedlemmer, så er folk på med en gang og forteller forferdelige ting, skriver en annen.

Dette gikk ikke uten reaksjoner fra Hells Angels selv.

Den omstridte motorsykkelsklubben kom onsdag ut med en pressemelding der de takket for støtten, men ikke sa seg enig i bildet leserne malte i den regionale avisa.

- Det er ikke flyktningenes skyld at de søker seg til et tryggere og bedre sted, skriver de i en pressemelding og henviser heller folk til å rette harmen sin mot politikerne.

- Rett sinnet deres mot myndighetene I pressemeldingen står det at organisasjonen oppfatter handlingene til Danmark, EU og Nato, samt oljeindustrien og våpenhandleres framferd som årsaken til flyktningskrisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer