Hells Angels tilbød penger til Tromsø-russ

Årets Tromsø-russ har blitt tilbudt 10 000 kroner av en lokal støttegruppe til Hells Angles.

RUSSESPONSOR Flere russebiler i Tromsø skal ha blitt tilbudt sponsing av en lokal support-gruppe til Hells Angels. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: AFP/SCANPIX.
RUSSESPONSOR Flere russebiler i Tromsø skal ha blitt tilbudt sponsing av en lokal support-gruppe til Hells Angels. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: AFP/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Russepresident Mads Rønning forteller til Itromsø at flere russebiler i Tromsø skal ha fått tilbud om penger fra Hells Angles.- Jeg har hørt at to russebiler på Tromsdalen videregående skole skal ha fått tilbud om sponsing av russebilene fra en lokal support-gruppe til Hells Angels, sier Rønning.

Russepresidenten vil ikke gå i detaljer om saken, og vil helst ikke ha noen bestemte holdninger til spørsmålet om sponsorstøtten, melder Itromsø.

- Jeg vet ikke hva avtalene eventuelt gikk ut på, men det var snakk om rundt 10 000 kroner til hver bil. Personlig har jeg ikke noe forhold til Hells Angels, men jeg vet det er en motorsykkelgjeng som har fått dårlig omtale i avisene av politiet, sier Rønning.

Det skal være gjennom et bekjentskap at kontakten mellom russen og Hells Angels har funnet sted.

- Alle russebilene er for tiden på sponsorjakt. En person kjenner noen i Hells Angels, og det kom fram at det kunne være mulig å bli sponset av dem. Han hørte hva de hadde å tilby, men så takket han nei, sier Mads Rønning.

Ikke en politisak Politiet i Tromsø vil ikke gå videre i denne saken, da det ikke er ulovlig å sponse russen med penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer