Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hells Angels-treff ble stoppet

Senterledelsen for Exporama like utenfor Oslo nektet Hells Angels å arrangere et stort sommertreff. Nå får de samme menneskene lov til å arrangere «motorshow».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HA-medlemmene som ønsket å arrangere sommertreffet har nå stiftet et eventbyrå ved navn Gate9Event, ifølge Aftenposten. Dette firmaet skal ha sterk tilknytning til Hells Angels. Blant annet holder firmaet til i samme hus som et HA-drevet tatoveringsstudio.

Arrangørene håper på Norges største mønstring for bil og mc, med deltakelse blant annet fra en rekke HA-sympatisørklubber fra hele Norden, og 10 000 besøkende.

Det er planlagt en biker-camping på området og konserter på kveldstid. Hilde Hjelseth, direktør i Exporama Senter AS, sier at de vil vurdere den endelige tillatelsen til en slik mønstring på et møte denne uka. Et av kravene de har stilt er at arrangørene leier inn et profesjonelt vaktselskap for å sikre ro og orden under arrangementet.

Politiet i Lillestrøm er kjent med at det er HA-medlemmer som står bak søknaden, men sier at den vil behandles på lik linje med alle andre søknader.

Stormønstringen er planlagt å starte på USAs nasjonaldag, 4. juli.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media