- Helse-Hanssen er en elitist som ikke bryr seg om vanlige folk

Frp refser ringeren fra Nord-Trøndelag,

-KAN IKKE GRIPE INN I ENKELTSAKER:  - Det er det vanlige brevsvaret fra helseminister Bjarne Håkon Hanssen når myndighetene blir bedt om å hjelpe enkeltpersoner som sliter i helsesystemet, sier leder i Stortingets helse- og omsorgskomite, Harald T. Nesvik. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX.
-KAN IKKE GRIPE INN I ENKELTSAKER: - Det er det vanlige brevsvaret fra helseminister Bjarne Håkon Hanssen når myndighetene blir bedt om å hjelpe enkeltpersoner som sliter i helsesystemet, sier leder i Stortingets helse- og omsorgskomite, Harald T. Nesvik. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Vet du noe om denne saken? Tips Dagbladet på 2400@db.no, ring 2400 00 00 eller send sms til 2400.-----------------------(Dagbladet): I dag skriver Dagbladet at Bjarne Håkon Hanssen personlig ringte direktøren ved Ullevål universitetssykehus, Tove Strand, konstituert administrerende direktør for Oslo universitetssykehus, Jan Eirik Thoresen, og toppsjefen for Helse Øst, Bente Mikkelsen.

270 000 i køLederen i Stortingets helse- og omsorgskomite, Harald T. Nesvik (Frp) mener helseminister Bjarne Håkon Hanssen opptrer sterkt klanderverdig:

- Gang på gang har jeg i brevs form bedt helseministeren om å hjelpe fortvilte folk som ikke når gjennom i helsevesenet. Hanssen svarer alltid at han har sympati med dem og så videre, men til slutt skriver han som regel at han som helseminister ikke kan gripe inn i enkeltsaker, sier Nesvik til Dagbladet.- Men når en venn av Bjarne Håkon blir syk, da kan han likevel engasjere seg i enkeltskjebner og ringe og legge direkte press på helsetoppene slik at hans venn, SV-toppen Inge Ryan, skal få bedre behandling. Jeg vil minne om at det står nesten 270 000 nordmenn i helsekø, sier Nesvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer