- Helt for jævlig!

FROGNER (Dagbladet.no): - Jeg kommer aldri til å tilgi den jenta, uansett hva som skjer, raste Veronica mot søsteren Kristin Kirkemo Haukeland. Ukebladet Se og Hør ville sende de fire drapstiltalte til syden etter at de var sluppet ut av varetekt. Dagbladet.no følger saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hele dag har Veronica og forsvarer Frode Sulland bygget opp under teorien om at Kristin har noe både med attentatet mot ekteparet Per og Anne Orderud Paust, og senere trippeldrapet. Det er i stor grad Kristins forklaringer som har involvert Veronica og Per Orderud i trippeldrapssaken.

Veronica går fortsatt til psykiater for å takle de følelsesmessige problemene hun har fått i forbindelse med drapssaken. Kristin har skylda, mener Veronica.

- Det er helt for jævlig. Jeg kommer aldri til å ha noe mer med den jenta uansett hva som skjer, raste Veronica i retten.

Hun og faren har heller ikke kontakt lenger. Hun forsøkte, men mener Sverre Kirkemo har valgt side til støtte for Kristin.

Etter løslatelsen fra varetekt rundt nyttår 2000, hadde Sverre Kirkemo gjort en avtale med ukebladet Se og Hør. Alle de fire drapstiltalte og bitre fiendene skulle bli påspandert sydentur mot at Se og Hør fikk eksklusive bilder og intervjuer. Veronica var sjokkert.

- Jeg husker jeg tenkte «Herregud de har jo ikke skjønt noenting». De har helt klart valgt side for Kristin, mener Veronica.