- Helt naturlig at hun tar ut bonus og at englepraten selger

Prinsessen har pratet om engler for 10,7 millioner

OVER EN HALV MILL.: 2013 ble et bra år for lederne av Astarte Inspiration, prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng (t.h.). Engleskolen som nå heter Soulspring gikk i underskudd, men de to fikk med seg gode bonuser likevel. Her er Prinsesse Martha Louise, Elisabeth Nordeng og Celine Engelstad (t.v.) under lanseringen av smykke-kolleksjonen «Goddess» i fjor. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
OVER EN HALV MILL.: 2013 ble et bra år for lederne av Astarte Inspiration, prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng (t.h.). Engleskolen som nå heter Soulspring gikk i underskudd, men de to fikk med seg gode bonuser likevel. Her er Prinsesse Martha Louise, Elisabeth Nordeng og Celine Engelstad (t.v.) under lanseringen av smykke-kolleksjonen «Goddess» i fjor. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Prinsesse Märtha Louise har siden oppstarten av Engleskolen i 2007 fått mye tyn for å blande kongehuset inn i det spirituelle.

Men mange har betalt gode penger for å høre prinsessen:

Prinsessen og styreleder Elisabeth Nordeng har nemlig solgt engleprat for 10,7 millioner kroner siden oppstarten av AS-et, ifølge Nettavisen.

631 000 kroner Avisa har sett Astarte Inspiration, nå Soulspring, sitt årsregnskap og skriver at salget ikke bare har økt for hvert år som har gått - men nå har slått tidlige rekorder:

For første gang har selskapet, som skiftet navn tidligere denne måneden, i 2013 håvet inn 2,9 millioner kroner i driftsinntekt.

Elisabeth Nordeng er styreleder, og skal ha tatt ut 633 000 kroner i honorar i fjor. Prinsesse Märtha Louise skal ha tatt ut 631 000 kroner, ifølge avisa.

- Det er helt fint at hun har muligheten til å ta ut en slik bonus, og det er helt naturlig at produktet hennes selger, sier religionshistoriker Torkel Brekke ved Universitetet i Oslo om Märtha Louises bonus.

- Hva er den store forskjellen? I dagens Dagbladet skriver han at det er like problematisk eller uproblematisk at kirken tar penger for å snakke om tro, som at man skal ta penger for å snakke om magi:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer