Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Helt på slutten igjen

MANCHESTER (Dagbladet): 4. runde, FA-cupen: Manchester United- Liverpool 2- 1. Ole Gunnar Solskjærs United-eventyr tar aldri slutt. I går brukte han sju minutter på å skape fullstendig Solskjær-feber på og rundt Old Trafford. Nå lover Alex Ferguson mer spilletid for sin superreserve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

55000 jublet av glede da de forlot Old Trafford, og sang hyllestsangen «You are my Solskjær, you make me happy».

Hovedpersonen selv hadde verdens bredeste smil da han kom ut til de ivrigste United-tilhengerne etter kampen i går.

Da Ole Gunnar passerte David Beckhams nye Ferrari, brøt jubelen og sangen løs. Sjelden har vi sett Ole Gunnar så lykkelig.

Redningsmann

Han hadde familie på besøk, og kjørte raskt av gårde fra Old Trafford. Da han så Dagbladet og en annen norsk avis smilte han, løftet tommelen. Klar beskjed: Han var kjempefornøyd - og lykkelig!

Da det så som svartest ut for Manchester United på slutten av 2. omgang - Ryan Giggs bommet på blankt mål, Roy Keane skjøt i stanga og Gary Neville ikke fikk straffe da han ble felt i klar scoringsposisjon - kommanderte Alex Ferguson både Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsen til å ta av seg treningstøyet.

Det angrer neppe Ferguson på.

Lover spilletid

På overtid sendte Solskjær United videre i retning Wembley med sitt lure skudd mot Liverpool-keeper David James' lengste hjørne.

Men Ferguson har et dilemma. Ole Gunnar Solskjær scorer og scorer, men spiller ikke alt for mange minuttene. Nå åpner han for å gi superreserven sin mer spilletid.

- Det er vidunderlig å ha en slik spiller sittende klar på benken. Vi må gi ham mer spilletid, og det skal han få. Det lover jeg, sier Alex Ferguson.
Dermed har Ole Gunnar fått beskjeden han har ventet på: Nå kan det bli flere kamper, flere scoringer og enda mer jubel.

- Hadde jeg vært i hvilken som helst annen klubb, ville jeg nok gått til manageren og bedt om en samtale. Men jeg spiller for United og vil vinne noe, har Ole Gunnar tidligere sagt om den saken.

  • Det var andre gangen på to uker at Solskjær komn innpå på slutten og scoret for United på Old Trafford. Mot West Ham 10. januar kom han på banen 13 minutter før slutt, og scoret fire minutter senere.
FESTENS MIDTPUNKT:</B> United-gutta fikk det ikke til mot Liverpool før Ole Gunnar Solskjær kom innpå mot slutten. Her jubler Dwight Yorke (f.v), Roy Keane, Paul Scholes, David Beckham, Andy Cole, Jaap Stam og Ryan Giggs sammen med sin redningsmann.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media