Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Helt rått! Sjekk bildene av tigeren som glefser etter kjøttet - under vann

- Det perfekte øyeblikket, sier fotografen.

PERFEKT ØYEBLIKK: - Jeg tenkte at dette var det perfekte øyeblikket, sier tiger-fotograf Juan Leon. Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS
PERFEKT ØYEBLIKK: - Jeg tenkte at dette var det perfekte øyeblikket, sier tiger-fotograf Juan Leon. Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bildene viser en sulten tiger som dukker etter rått kjøtt i Six Flags Discovery Kingdom Park i Vellejo i California.

- Perfekt øyeblikk Fotografen Juan Leon knipset rovdyret da det glefset tak i kjøttet og svømte fornøyd avgårde.

- Jeg har besøkt parken hvert år for å se tigrene og ta bilder av dem, sier han til Daily Mail.

Leon har ventet lenge på det perfekte bildet av dyrene.

LIKER VANN: Tigrene avjøler seg i vann på varme dager, og kan også jakte byttedyr til vanns. Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS
LIKER VANN: Tigrene avjøler seg i vann på varme dager, og kan også jakte byttedyr til vanns. Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS Vis mer

- Jeg tenkte at dette var det perfekte øyeblikket - og det var det, sier han.

Jakter i vann Tiger-showet finner sted hvert år, og tigertrenerne i parken viser rovdyrenes evne til å hoppe, klatre eller svømme etter mat. Leon tok bildene etter at showet var over, og mens publikum var på vei ut.

- Selv om det var varmt ventet jeg på at tigrene skulle komme tilbake. Treneren begynte å slenge kjøttstykker ut vannet foran meg, så jeg ble sittende på gulvet for å ta bildene.

Tigre bader for å kjøle seg ned på varme dager, og har ikke noe problem med å jakte byttedyr i vannet.

Utryddet De siste årene har 97 prosent av verdens tigre blitt utryddet, ifølge Wikipedia. Et estimat fra 2011 viser at det det kun er mellom 3200 og 4000 dyr igjen.

Tigerens nærmeste slektning er snøleoparden. Tigeren skilte seg ført ut som en egen gruppe kattedyr for mellom 72 000 og 108 000 år siden.

Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS
Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS Vis mer
Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS
Foto: JUAN GERARDO LEON / CATERS NEWS / BULLS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media