– Helt Texas i Halifax

Akterutseilt kokk vil ta igjen «Berserk» på Grønland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag dukket den akterutseilte og forsvunnede «Berserk»-kokken Fredrik Juell opp igjen i det offentlige rom – sammen med tidligere «Berserk»-eventyrer Alex Rosén. Mens kjendisskuta har hatt en trøblete start på sin nye ekspedisjon, har villstyring og båtentusiast Alex inntatt en mer A4 posisjon denne gangen som bleieskiftarbeider og programleder i NRK Reiseradioen.

Familiearv

Punkemusiker Juell (28) skulle ta opp familiearven etter bestefaren, som var mannskap på Fridtjof Nansens polarskute «Fram». Men de siste to ukene har det bare vært to spor etter «Berserk»-kokken. Skipper Jarle Andhøy var øyenvitne til at han ble arrestert på havna i Halifax i Canada. Og den norske ambassaden har fått vite av kanadiske grensemyndigheter at Juell er ute av landet.

I ettertid har han fått høre om oppstyret etter at Dagbladet.no skrev om politiaksjonene mot «Berserk». Juells telefon har vært taus de siste ukene.

Skal om bord igjen

– Det er ikke så rart. Den ligger om bord i «Berserk», og der gutta seiler nå, mot Nordvestpassasjen, er det ingen dekning Men jeg er i fin form, og nå er det bare én ting som gjelder – å komme seg om bord igjen, sa Juell til Reiseradioens programleder Alex Rosén i formiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer