USA: Kvinne dømt til ti års fengsel

Helte kokende vann på kjæresten

Mens kjæresten lå og sov på sofaen, skal kvinnen (23) ha helt en kjele med kokende vann over ham - og delt alt på Snapchat.

DØMT: Kvinnen (23) skal ha tilstått forholdet i retten, og mandag ble hun dømt til ti års fengsel. Foto: Dupage County State's Attourney
DØMT: Kvinnen (23) skal ha tilstått forholdet i retten, og mandag ble hun dømt til ti års fengsel. Foto: Dupage County State's Attourney Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne (23) fra en forstad til Illinois i USA ble mandag denne uka dømt til ti års fengsel for å ha helt kokende vann på kjæresten sin.

Det skriver flere amerikanske medier, deriblant lokalavisa Daily Herald.

Kvinnen erklærte seg i retten skyldig i ett tilfelle av grov forbrytelse i form av legemsbeskadigelse ved bruk av en brennende substans, ifølge en pressemelding fra statsadvokaten i DuPage County.

Gjemte bilnøklene

Hendelsen skal ha skjedd 2. januar i år, mens kjæresten lå og sov på sofaen. Kvinnen skal ha filmet at hun helte en kjele med kokende vann på kjæresten sin, og deretter gjemte bilnøklene hans.

Videoen skal ifølge Daily Herald ha blitt postet på Snapchat i etterkant, med teksten:

«Jeg synes litt synd på ham nå, for han fikk andre- og tredjegradsforbrenning fra ansiktet og ned til livet. De sendte ham i all hast til brannskadeavdelingen, men åh, vel 🤷...».

Kjæresten skal til slutt ha greid å finne bilnøklene og kjørte selv til sykehuset, hvor han fikk behandling for andre- og tredjegradsforbrenning, ifølge TV-kanalen NBC Chicago.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer