Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Helvete i dass

- Å sitte i dritt til livet i tre døgn, er som å oppleve bibelens beskrivelse av helvete. Det sier en 75 år gammel amerikansk krigsveteran som falt gjennom gulvet på utedoen sin. Han ble liggende i avføring og dopapir i 69 timer før en postmann fant ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den bisarre, men visstnok sanne historien fant sted i Virginia i USA forrige helg. Coolidge Winesett (75) falt gjennom dogulvet og fant seg selv sammen med snegler, vond lukt, avføring, ormer, edderkopper og en stor rotte, skriver Washington Post.

Hele tiden mens han lå der og kavet, trodde han at han hadde falt gjennom gulvet som straff for noe galt han hadde gort. Og ettersom ventetida ble lang, hadde han god tid til å tenke seg om hva det gale kunne være som gjorde at han fortjente en slik behandling.

Dehydrert

Da han ble funnet bar det rett til sykehus. Der ble han vasket grundig og behandlet for uttørking.

- Jeg led fryktelig der nede, sier 75-åringen.

- Jeg sa til meg selv, kjære Gud ikke la meg dø slik.

Men det var den 17 år gamle postmannen Jimmy Jackson som kom ham til unnsetning. Han stusset over at posten hopet seg opp i postkassa til den eldre mannen. Derfor tok han seg en titt rundt på tomta. Da hørte han rop om hjelp fra utedoen. Nede i møkka satt 75-åringen, nærmest paralysert. Han hadde fått et illebefinnende og hallusinerte.

- Synet som møtte meg var ikke vakkert, sier postmann Jackson til Washington Post.

Maks uflaks

75 år gamle Coolidge Winesett bruker krykker, har ødelagt en arm og har delvis amputert en fot. Da han falt gjennom tregulvet kjørte åtte spikere seg inn i huden hans. Men smertene var ingenting i forhold til de neste 69 timene som ventet han.

Mens han lå der kom en rotte tassende.

- Kom deg til helvete vekk fra meg, freste den pensjonerte vaktmesteren til rotta.

Siden lo han av seg selv nede i møkka, fordi han ikke kunne forstå at han hadde snakket til en rotte.

Etter to døgn begynte han å tenke på mat. Han drømte om stekt egg med toast, og om glass med deilig kjølig melk. Han følte at noen serverte ham hamburgere og han takket for servicen, bare for å oppdage at han var aleine med alle de små krypdyra.

Coolidge Winesett har bestemt seg for å installere bad med klosett i huset der han bor, slik at han unngår lignende episoder i framtiden.