- Helvetes mye bedre med Saddam

Trump langer ut mot Bush-brødrene.

LANGER UT: Det er tilsynelatende ingen som slipper unna kommentarene til Donald Trump, eiendomsmogulen med presidentdrømmer. I et intervju med The New York Times langer han blant annet ut mot de siste tre amerikanske presidentene. Foto: FREDRIC J. BROWN / AFP / NTB SCANPIX
LANGER UT: Det er tilsynelatende ingen som slipper unna kommentarene til Donald Trump, eiendomsmogulen med presidentdrømmer. I et intervju med The New York Times langer han blant annet ut mot de siste tre amerikanske presidentene. Foto: FREDRIC J. BROWN / AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jo mer Donald Trump snakker seg selv opp, og andre ned, jo mer liker amerikanerne ham.

Selv etter mensen-uttalelsene, skal han ifølge CNN være den kandidaten som ser ut til å vinne nominasjonsmøtet i Iowa med hele 22 prosent.

Dette kommer samtidig som han publiserte sitt første offisielle ståsted i immigrasjonspolitikken på sin nettside. Her kommer det fram at han ville bygge en mur langs grensa mot Mexico, og at landet han misliker så sterkt skal betale for denne muren.

Samtidig langer han ut mot politiske motstandere og amerikanske kjendiser i et intervju i The New York Times. USAs president Barack Obama har blitt en naturlig skyteskive for republikanernes presidentkandidater, og er en av flere som får gjennomgå i intervjuet.

- Putin hater Obama. Vi (USA red.anm.) kommer ikke overens med noen andre, alle land hater Obama. De liker ikke innstillingen hans. De liker ikke stilen hans. De liker ikke ham og de liker ikke at han ikke er tilgjengelig, sier Trump til avisa.

- Helvetes mye bedre med Saddam Men også de andre håpefulle republikanerne får gjennomgå. Trumps mest populære utfordrer blant republikanernes presidentkandidater er Jeb Bush, som forrige uke uttalte at han ikke ville utelukke bruken av tortur og sa at å «ta ut» Saddam Hussein viste seg å være en ganske god deal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.