Hemmelig bryllup

Skjult bak et teppe kom Claudia Schiffer på vei til slottsbryllupet med høy kjendisfaktor. Se bildene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

200 mennesker ventet utenfor hotellet da supermodellen endelig kom ut i ettermiddag. De fikk ikke et eneste glimt av Schiffer som gjemte seg bak et digert teppe for å unngå fotolinsene.

- Det er den lykkeligste dagen i hennes liv, og hun kan være så privat hun bare vil. Det er et privat bryllup, forklarer talsmannen hennes.

En tjue minutters kjøretur unna ligger bryllupskirka som er fra 1300-tallet. Bilen hennes med sotede ruter skulle slippe henne av ved bakdøra.

Det store hemmelighetskremmeriet rundt bryllupet til den 31-årige tyske modellen gjorde at verdenspressen ikke engang visste om det var i dag begivenheten skulle finne sted. Nå er det klart at hun i løpet av dagen kommer til å gi sitt «ja» til «Lock, Stock and Two Smoking Barrels»-produsent Matthew Vaughn. Sikkerhetsfolk har allerede stengt av inngangen til kirka i den engelske landsbyen Suffolk.

- Journalister er ikke ønsket ved St. George-kirka, sier en landsbybeboer til BBC.

Sikkerheten er også streng rundt det gamle slottet som supermodellen har kjøpt. Det er ventet at bryllupsmottakelsen skal foregå der, og pressen tror gjestelista blir svært celeber. Elton John, Sting, Vinnie Jones, Madonna og Guy Ritchie er noen av de som trolig dukker opp.

Så langt har fotografene foreviget eks-tennisstjerna Boris Becker, produsent og skuespiller Trudie Styler som er gift med Sting og den italienske motedesigneren Valentino Garavino.

Vaughn var forlover da «Lock, Stock»-regissør Guy Ritchie julen 2000 giftet seg med Madonna i Skottland. Selv har han valgt en gammel skolekompis som forlover når han i dag skal si ja til en av verdens mest kjente supermodeller. De siste 15 årene har Claudia Schiffer prydet forsiden av over 550 magasiner, og hun skal være god for bortimot en halv milliard kroner.

Hun var tidligere forlovet med tryllekunstneren David Copperfield i seks år. Schiffer og Vaughn har vært kjærester i 16 måneder.

CELBRE GJESTER: Boris Becker var en av mange kjendisgjester på landsstedet.
KJÆRESTEPAR: Claudia Schiffer forlater en restaurant på Mallorca sammen med Matthew Vaughn i august i fjor.
GOD PLASS: Claudia Schiffer og den kommende ektemannen kjøpte nettopp slottet Coldham Hall i England for 60 millioner kroner.
BRUDEN I SKJUL: Claudia Schiffer kom ut av hotellet tildekket med pledd for at ikke noen frammøtte skulle få øye på henne. Deretter gikk turen til bryllupet.