Hemmelig ferie

Kronprins Haakon og hans forlovede Mette-Marit Tjessem Høiby reiste i går til Kontinentet for å slappe av før sommerens store begivenhet, bryllupet i august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mette-Marit, som har flyskrekk, tok Kiel-ferja. Haakon tok fly.

De to skulle deretter møtes et sted på Kontinentet. Slottets informasjonssjef Wenche Rasch bekreftet i går overfor Dagbladet at Haakon og Mette-Marit er på ferie, men ville ikke si hvor.

Kontinentet

Fra besetningen på «Prinsesse Ragnhild» fikk Dagbladet opplyst at Mette-Marit var om bord, og at hun gikk i land i Kiel klokka 09.30 i går morges.

Kronprins Haakon Magnus kom fra Nord-Norge til Gardermoen i går, og reiste etter det Dagbladet erfarer rett videre sørover i Europa.

I går kveld spilte flere artister som kronprinsparet har sansen for, på Roskilde-festivalen. Blant dem er Basement Jaxx og PJ Harvey.

Ikke Roskilde

Men kronprinsparet var, etter det Dagbladet forstår, ikke på Roskilde i går: Haakon og Mette-Marit har lagt oppladningsferien sin lenger sør i Europa.

Bryllupet, sommerens store begivenhet, går av stabelen i Oslo 25. august.

REISTE HVER FOR SEG: Mette-Marit Tjessem Høiby har flyskrekk og tok Kiel-ferja i går. Haakon tok fly.Foto: BJØRN LANGSEM