Hemmeligholder Frp-rapport om landbruk

Vil forhandle med utgangspunkt i en 80 sider lang intern partirapport.

HEMMELIG RAPPORT: Frp forhandler om landbrukspolitikk med utgangspunkt i en 80 sider lang intern partirapport. Innholdet i rapporten holdes hemmelig. Samtidig snuser Frp på landbruksministerposten. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
HEMMELIG RAPPORT: Frp forhandler om landbrukspolitikk med utgangspunkt i en 80 sider lang intern partirapport. Innholdet i rapporten holdes hemmelig. Samtidig snuser Frp på landbruksministerposten. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frp forhandler om landbrukspolitikk med utgangspunkt i en 80 sider lang intern partirapport. Innholdet i rapporten holdes hemmelig. Samtidig snuser Frp på landbruksministerposten.

Så snart Frp hadde vedtatt nytt politisk program i mai, satte partiets næringsfraksjon på Stortinget i gang arbeidet med en partirapport om landbruk, skriver Nationen lørdag.

- Vi skal lage et dokument som vil gjøre det lettere for partiet i forhandlinger framover. Vi skal gå mer i dybden på hva vi mener må gjøres og ikke, sa Frps landbrukspolitiske talsperson Torgeir Trældal til Nationen i mai. Rapporten er nå ferdig, men Frp vil ikke gi innsyn i den.

Må vente - Rapporten er et arbeidsdokument for dem som sitter i forhandlinger. Det er ikke et hemmelig dokument, men inntil det foreligger en regjeringsplattform, får dere ikke se den, sier Trældal i dag.

Ifølge Trældal er landbruksrapporten omkring 80 sider lang. Den går, ifølge stortingsrepresentanten, mer i detalj når det gjelder hva Frp vil gjøre med tollvernet enn tidligere dokumenter fra partiet.

Landbruksminister fra Frp Torgeir Trældal har også bedt Siv Jensen kreve landbruksministeren i en ny regjering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer