Hemmer debatten om innvandring

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fpr har siden partiets begynnelse tiltrukket seg rasister og høyreekstremister.

Partiet mottok f.eks støtte fra det daværende aparheidregimet i Sørafrika. 

Rasister inntok raskt lederstillinger i partiet. Jeg minner om den mangeårige nestformannen, som idag er leder i det høyreekstremistiske partiet Demokratene.

Kleppe samarbeidet nært med avdøde Arne Myrdal, mannen som samlet inn informasjon om meningsmotstandere til sitt \'landssvikerarkiv\' og planla å sprenge et asylmottak. Han gjorde seg også bemerket ved å kreve at adoptivbarn skulle steriliseres dersom de skulle fortsette å bo i Norge.

Det er lynende frekt av FRP-ere å påstå at de har advart mot effekten av innvandring i 20 år. Frp er det partiet som med sine gjennomgående klare rasistiske utspill, raskt dreide all debatt om innvandring inn i et spor der alle anstendige mennesker tok avstand fra deres synspunkter. Slik har Frp effektivt hemmet enhver saklig debatt om innvandring.

Det har i 20 år vært umulig å debattere de problematiske sidene ved innvandring fordi hver eneste debatt raskt bar preg av \'kast alle svartingene ut\'-argumentasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer