Hemmer debatten om innvandring

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fpr har siden partiets begynnelse tiltrukket seg rasister og høyreekstremister.

Partiet mottok f.eks støtte fra det daværende aparheidregimet i Sørafrika. 

Rasister inntok raskt lederstillinger i partiet. Jeg minner om den mangeårige nestformannen, som idag er leder i det høyreekstremistiske partiet Demokratene.

Kleppe samarbeidet nært med avdøde Arne Myrdal, mannen som samlet inn informasjon om meningsmotstandere til sitt \'landssvikerarkiv\' og planla å sprenge et asylmottak. Han gjorde seg også bemerket ved å kreve at adoptivbarn skulle steriliseres dersom de skulle fortsette å bo i Norge.

Det er lynende frekt av FRP-ere å påstå at de har advart mot effekten av innvandring i 20 år. Frp er det partiet som med sine gjennomgående klare rasistiske utspill, raskt dreide all debatt om innvandring inn i et spor der alle anstendige mennesker tok avstand fra deres synspunkter. Slik har Frp effektivt hemmet enhver saklig debatt om innvandring.

Det har i 20 år vært umulig å debattere de problematiske sidene ved innvandring fordi hver eneste debatt raskt bar preg av \'kast alle svartingene ut\'-argumentasjon.

Jeg tar når som helst en debatt om innvandring, alle sider av den inkludert. Det har jeg alltid gjort.

Jeg kommer alltid til å være motstander av å ha en innvandringsdebatt basert på rasisme og generaliseringer.Det har jeg alltid vært.

Jeg ønsker ikke å få offentliggjort mitt navn. Jeg er ofte i debatt med ustabile høyreekstremister. Jeg foretrekker å skrive under nicket \\"Livia\\", uten tittel eller bosted.