Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hemsedal: Fant drept kvinne i fryseren

Den norskirakiske kvinnen som ble funnet drept i Hemsedal mandag, var gjemt i en fryser, skriver VG.

DREPT: Politiet sperret av områdetet i Ulsåk i Hemsedal etter at en person mandag ble funnet død. Foto: Line Sandvik / Hallingdølen / NTB Scanpix
DREPT: Politiet sperret av områdetet i Ulsåk i Hemsedal etter at en person mandag ble funnet død. Foto: Line Sandvik / Hallingdølen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siktede ektemannen (44) forlot Norge før drapet ble oppdaget. Ekteparet kom fra Nord-Irak til Norge som politiske flyktninger i 2009.

Den 34-årige kvinnen ble funnet drept i sitt eget hjem, en sokkelleilighet på Ulsåk i Hemsedal, der hun bodde sammen med ektemannen og deres to mindreårige barn.

Politiet ønsker ikke å kommentere VGs opplysninger om hvordan hun ble funnet, men fryseren er beslaglagt.

- Det er ikke uvanlig at politiet sikrer seg en rekke gjenstander på et åsted. Det har vi også gjort i denne saken, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt til VG.

Hvordan kvinnen døde er ikke avklart, men hun vil bli obdusert fredag. Hun kan ha blitt drept så tidlig som i forrige uke. Torsdag møtte hun ikke opp på advokatkontoret der hun jobbet. Politiet vil ikke si noe om når hun sist ble sett.

Den siktede ektemannen er fortsatt på frifot, og politiet mener å vite med sikkerhet hvor han befinner seg. Ifølge VGs opplysninger, befinner han seg i et land som gjør utlevering til Norge vanskelig.

(NTB)


Lik Dagbladet på Facebook