Hemsedal-saken: Derfor ble de frikjent

Meddommerne og jurymedlemmene i Hemsedal-saken har blitt hetset, truet og idiotforklart. For første gang forteller de hvorfor de tre overgrepstiltalte ble frifunnet.

HVORFOR BLE DE FRIFUNNET?: Da Hemsedal-saken sprakk i media, ble det sett på som uforståelig at de tiltalte ble frifunnet for gruppevoldtekt av Andrea Voll Voldum. Nå forteller meddommerne hvorfor de mente mennene ikke kunne dømmes. Foto: Jørn H. Moen   
HVORFOR BLE DE FRIFUNNET?: Da Hemsedal-saken sprakk i media, ble det sett på som uforståelig at de tiltalte ble frifunnet for gruppevoldtekt av Andrea Voll Voldum. Nå forteller meddommerne hvorfor de mente mennene ikke kunne dømmes. Foto: Jørn H. Moen    Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til 23. mars 2014 gikk tre menn og en ung kvinne inn i en campingvogn i Hemsedal. Alle fire hadde vært på nachspiel og var påvirket av alkohol og narkotika. De tre mennene, 28, 32 og 32 år gamle, hadde sex med kvinnen som da var 18. Taxisjåføren som kjørte dem dit, fortalte at kvinnen ble båret «som en potetsekk», og i retten slo et sakkyndig vitne fast at hun hadde fått en potensielt dødelig dose av partydopet MDMA.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer