«Hendelse» på vaksine­fabrikk i Wales

Fabrikken som håndterer coronavaksinene til AstraZeneca i Wales har mottatt en mistenkelig pakke.

SPERRER AV: Politiet sperret av området rundt en legemiddelfabrikk i Wales onsdag etter at de ansatte mottok en mistenkelig pakke. Foto: AP / NTB
SPERRER AV: Politiet sperret av området rundt en legemiddelfabrikk i Wales onsdag etter at de ansatte mottok en mistenkelig pakke. Foto: AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet er på plass ved en fabrikk som produserer coronavaksiner for selskapet AstraZeneca i Wales. Det skriver nyhetsbyrået Reuters.

Det skal være snakk om en «hendelse» på stedet, hvor det har blitt funnet en mistenkelig pakke, ifølge lokalavisa Wrexham.com.

- Vi håndterer en pågående hendelse på Wrexham industriområde. Veiene er stengt og vi ber publikum om å holde seg unna området, sier politiet til lokalavisa.

Bombegruppa er på stedet.

Sikkerhetssone

Selskapet Wockhardt UK er en av undeleverandørene til AstraZeneca, og jobber blant annet med å fordele vaksinene på flasker. De skriver i en uttalelse til Wrexham.com at de mottok en mistenkelig pakke tidligere i dag.

De varslet da umiddelbart myndighetene, og evakuerte deler av området. Det er denne pakken politiet nå undersøker.

Det er opprettet en 100 meters sikkerhetssone på stedet.

Ifølge Reuters opplyser en talsperson for statsminister Boris Johnson at han holdes jevnlig oppdatert av politiet om hva som skjer på fabrikken.

Forsinkelser

AstraZeneca har problemer med leveransene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer