Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hengte eksen opp etter trusa, før han ville gjøre opp med et kyss: Da bet han hull i tunga hennes

- Jeg var sur.

 TUNGEBITT:  En mann har erkjent å ha bitt en kvinne i tunga i Stavern i fjor. Hendelsen skjedde under en fest i havna. Foto: NTB Scanpix
TUNGEBITT: En mann har erkjent å ha bitt en kvinne i tunga i Stavern i fjor. Hendelsen skjedde under en fest i havna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skjedde på en fest i en båt under Piratfestivalen i Stavern i fjor. Ifølge Sandefjord Blad skal det ha utviklet seg krangel og vold ombord, som endte med at en mann gikk løs på en kvinne som han hadde hatt et forhold til.

Han skjelte henne ut fordi hun hadde vært med en annen mann.  

Var redd Mannen, som er tidligere domfelt, sto på dekk, kvinnen under dekk, da han tok tak i bikinitrusa hennes. Hun ble løftet opp gjennom luka på båten slik at hun hang etter trusa. 

- Jeg tenkte jeg skulle dø. At nå var det siste gang han tok meg, fortalte 21-åringen under rettssaken i Larvik tingrett i dag. 

Sandefjord Blad skriver at det skal ha vært mye folk i båten og i området rundt, og at kvinnen skal ha opplevd det hele som ydmykende. 

Var sur I retten forklarte den gråtkvalte kvinnen at den to år eldre mannen ville gjøre det godt igjen, kalte henne «jenta mi» og ba om å få kysse henne. Da bet han henne i tunga slik at det ble hull og en bit løsnet. 

Mannen erkjenner å ha løftet henne i trusa og bitt henne i tunga. Han beklaget bittet i retten i dag, og hadde problemer med å forstå at han kunne gjøre noe sånt. 

- Jeg var sur og kalte henne stygge ting. Jeg sa hun var løs og sur. Jeg skjønte ikke hvorfor hun var på kameraten min. Jeg følte det var ekkelt hele greia, sa han, ifølge Sandefjord Blad. 

- Komplisert sak Mannen risikerer fire måneders fengsel for overtredelse av straffelovens paragraf 229 om legemsbeskadigelse.

Tiltaltes forsvarer Martin Eiebakke sier til Dagbladet at han sammen med sin klient vil jobbe for å få til en lavere straff enn det som er aktors påstand. 

- Vi mener at straffen skal være lavere, eller at min klient får en betinget dom. Men jeg vil ikke si mer enn det. Dette er en komplisert sak med mange detaljer og mange tekniske spørsmål. Derfor ønsker jeg ikke å prosedere min klients syn overfor Dagbladet, sier han. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media