Hengte eksen opp etter trusa, før han ville gjøre opp med et kyss: Da bet han hull i tunga hennes

- Jeg var sur.

TUNGEBITT:  En mann har erkjent å ha bitt en kvinne i tunga i Stavern i fjor. Hendelsen skjedde under en fest i havna. Foto: NTB Scanpix
TUNGEBITT: En mann har erkjent å ha bitt en kvinne i tunga i Stavern i fjor. Hendelsen skjedde under en fest i havna. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hendelsen skjedde på en fest i en båt under Piratfestivalen i Stavern i fjor. Ifølge Sandefjord Blad skal det ha utviklet seg krangel og vold ombord, som endte med at en mann gikk løs på en kvinne som han hadde hatt et forhold til.

Han skjelte henne ut fordi hun hadde vært med en annen mann.  

Var redd Mannen, som er tidligere domfelt, sto på dekk, kvinnen under dekk, da han tok tak i bikinitrusa hennes. Hun ble løftet opp gjennom luka på båten slik at hun hang etter trusa. 

- Jeg tenkte jeg skulle dø. At nå var det siste gang han tok meg, fortalte 21-åringen under rettssaken i Larvik tingrett i dag. 

Sandefjord Blad skriver at det skal ha vært mye folk i båten og i området rundt, og at kvinnen skal ha opplevd det hele som ydmykende. 

Var sur I retten forklarte den gråtkvalte kvinnen at den to år eldre mannen ville gjøre det godt igjen, kalte henne «jenta mi» og ba om å få kysse henne. Da bet han henne i tunga slik at det ble hull og en bit løsnet. 

Mannen erkjenner å ha løftet henne i trusa og bitt henne i tunga. Han beklaget bittet i retten i dag, og hadde problemer med å forstå at han kunne gjøre noe sånt. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer