Hengte ut ekskona på erotisk nettsted

Sjalu 51-åring planla å «ta» menn som svarte på den falske kontaktannonsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da ekteskapet havarerte etter 30 år, svarte mannen (51) med å lage en falsk kontaktannonse med bilder av eks-kona på det erotiske nettstedet Eros. I teksten skrev han at kvinnen «søker treff med mannfolk, gifte eller ugifte», skriver Fredriksstad Blad.

51-åringen planla ifølge avisa å «ta» eventuelle menn som svarte på annonsen.

Saken ble meldt til politiet, og Fredrikstad tingrett dømte eksmannen til 21 dagers fengsel for skremmende og plagsom opptreden, samt for å ha kjørt motorsykkel i 135 kilometer i timen i ei 80-sone. 51-åringen ble også funnet skyldig i å ha sendt ekskona tekstmeldinger og e-poster med plagsomt innhold.

51-åringen ga overhodet ikke uttrykk for anger da han forklarte seg i tingretten. Han mente tvert imot at han var i sin fulle rett til å eksponere henne på nettet, og ba om full frifinnelse.

- Jeg forstår at dette er ubehagelig for henne, men det er uinteressant for meg. Jeg har mistet alt, sa han.

I sitt vitnemål sa kvinnen at hun nå ikke turde å vise seg ute med andre menn, i frykt for hva eksmannen kunne finne på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer