Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hengte ut ekskona på erotisk nettsted

Sjalu 51-åring planla å «ta» menn som svarte på den falske kontaktannonsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da ekteskapet havarerte etter 30 år, svarte mannen (51) med å lage en falsk kontaktannonse med bilder av eks-kona på det erotiske nettstedet Eros. I teksten skrev han at kvinnen «søker treff med mannfolk, gifte eller ugifte», skriver Fredriksstad Blad.

51-åringen planla ifølge avisa å «ta» eventuelle menn som svarte på annonsen.

Saken ble meldt til politiet, og Fredrikstad tingrett dømte eksmannen til 21 dagers fengsel for skremmende og plagsom opptreden, samt for å ha kjørt motorsykkel i 135 kilometer i timen i ei 80-sone. 51-åringen ble også funnet skyldig i å ha sendt ekskona tekstmeldinger og e-poster med plagsomt innhold.

51-åringen ga overhodet ikke uttrykk for anger da han forklarte seg i tingretten. Han mente tvert imot at han var i sin fulle rett til å eksponere henne på nettet, og ba om full frifinnelse.

- Jeg forstår at dette er ubehagelig for henne, men det er uinteressant for meg. Jeg har mistet alt, sa han.

I sitt vitnemål sa kvinnen at hun nå ikke turde å vise seg ute med andre menn, i frykt for hva eksmannen kunne finne på.

- Retten har ikke problemer med å forstå tiltaltes fortvilelse over livssituasjonen, men finner på bakgrunn av hans manglende anger og manglende vilje til innsikt i hennes situasjon ikke å kunne tillegge dette vekt, heter det i dommen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media