Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hengte ut overfallsmann på hjemmeside

Den danske jenta (23) skal ha blitt voldtatt på sykkelferien i Sverige. Åtte tenåringsgutter er tatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For to uker siden opplevde jenta sitt livs mareritt på ferie med sin 26-årige venn.

- Jeg var skrekkslagen og trodde jeg skulle dø. Det verste var at jeg ikke skulle få lov til å ta farvel med mamma og resten av familien, skriver hun på hjemmesida si.

Venneparet hadde slått leir ved sjøen på et avsidesliggende sted i Skåne da ungdomsgjengen kom kjørende på moped rundt midnatt. 26-åringen ble mishandlet før de holdt ham fast og tvang ham til å overvære overgrepet.

- De dro meg ut av teltet etter håret, og slo hodet mitt i en stein på bålplassen. Så dro den ene av meg shortsen og tvang seg på meg mens kameraten holdt meg fast. Til slutt klarte jeg å slite meg løs slik at jeg kunne løpe ut i vannet, forteller hun til nettstedet.

Skal tilbake til Sverige

Jenta som er en dyktig tegner, la ut en tegning av den angivelige voldtektsmannen. Etter å ha vært i kontakt med advokaten sin, fjernet hun tegningen.

Åtte gutter i alderen 15-17 år er pågrepet, og alle har tilstått å ha vært med i mopedgjengen som angrep danskene. De er mistenkt for ran, voldtekt og medvirkning til dette, skriver Expressen.

- Snart skal vi til Sverige for å identifisere de som overfalt oss. Jeg ser fram til det slik at de kan få straffen de fortjener, skriver 23-åringen på sin godt besøkte hjemmeside.

Hun understreker at hun og 26-åringen ikke er kjærester, slik mediene først meldte.

Forsøker å glemme

Da hun hadde slitt seg løs og løpt ut i vannet, var det ingen av guttene som fulgte etter. I stedet gikk de på nytt løs på 26-åringen.

- Jeg ble slått i hodet med en hjelm. Den ene gjerningsmannen truet meg med et skrujern mens en annen sto med foten på nakken min, forteller 26-åringen til lokalavisa Folketidene hjemme i Nykøbing på øya Falster.

Foruten blåmerker og smerter, forteller det danske venneparet at de har det bra i dag. Jenta fryktet at en forstuet høyrehånd skulle ødelegge for tegningen hennes, men det ser ut til å gå bra.

- Nå forsøker vi å komme tilbake til et normalt liv og glemme det som har hendt, forteller hun til sin egen hjemmeside.

Les også:

18-åring anholdt etter brutal voldtekt

Voldtatt av mopedgjeng