Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Henlegger etterforskningen av Sjøvegan-drapet

Etterforskningen etter drapet i 1998 ble gjenopptatt i fjor.

SJØVEGAN-DRAPET: 59 år gamle Marie Louise Bendiktsen ble funnet drept i sin bolig. Politijurist Mona Madsen og etterforskningsleder Håvard Aksnes under pressekonfersansen i Sjøvegan. Foto: Dagbladet
SJØVEGAN-DRAPET: 59 år gamle Marie Louise Bendiktsen ble funnet drept i sin bolig. Politijurist Mona Madsen og etterforskningsleder Håvard Aksnes under pressekonfersansen i Sjøvegan. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Politiet har henlagt etterforskningen av drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998. Saken ble gjenopptatt i fjor.


Etter at saken ble gjenopptatt i november 2008 har det vært gjennomført flere vitneavhør og nye tekniske undersøkelser uten at dette har bidratt til oppklaring av saken.

På grunnlag av dette har statsadvokaten i Troms og Finnmark besluttet at saken henlegges på grunn av mangel på opplysninger om gjerningsmannen, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt i en pressemelding.

Bendiktsen ble funnet død 15. juli 1998 etter at huset hennes brant ned. Obduksjonen viste imidlertid at den 59 år gamle kvinnen var knivstukket en rekke ganger før brannen.

Bendiktsen var enke og bodde alene i huset i Sjøvegan i Salangen. Politiet tror kvinnen ble drept, og at gjerningsmannen tente på huset for å skjule forbrytelsen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media