Henlegger Tina-mysteriet?

STAVANGER (Dagbladet): I går skulle Tina Jørgensens familie ha feiret hennes 21-årsdag. Det ble en knallhard dag for den forsvunne jentas foreldre, som i tillegg risikerer at politiet henlegger saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På to uker har ikke politiet fått ett eneste tips som gir en pekepinn om hva som har skjedd med stavangerkvinnen. Responsen fra publikum er i ferd med å dø hen. Det er ei uke siden sist det kom inn et interessant tips.

- Vi har sjekket de tipsene som er verdt å sjekke og har avhørt 60- 70 mennesker. Det vil fortsatt være folk på saken ei tid framover, men hvis arbeidsoppgavene avtar, må vi trappe ned bemanningen. Og kommer det ikke fram noe nytt, står saken i fare for å bli henlagt, sier politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen.

Imens sitter Tinas familie igjen og fortviler. Ekstra vanskelig var det i går, da Tina fylte 21 år.

- Det er en kjempetung dag. Det blir ingen feiring i det hele tatt, sa Morten Rasmussen. Han er samboer med Tinas mor og talsmann for familien.

Tina Jørgensen forsvant i 02.00-tida natt til søndag for drøye to uker siden. Men gjentatte søk og etterlysninger har ikke brakt politiet nærmere 21-åringen.

- Vi har fått inn 160- 170 tips fra publikum. Ikke ett av dem tyder på at det har skjedd noe kriminelt, konstaterer politiavdelingssjef Torbjørn Svendsen ved Stavanger politidistrikt.

- Uansett hva som skjer hos politiet, fortsetter vi vårt arbeid ufortrødent. Vi leter på vår måte, sier Rasmussen.