Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-Henrettet med egne våpen

Politimennene Robert Karlstrøm (30) og Olov Borén (42) ble henrettet med egne våpen under det brutale ranet i Stockholm fredag. Politiet jakter fortsatt på nynazisten Tony Olsson (26) som er mistenkt for drapene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Obduksjonsrapporten av de to politmennene viser at de ble skutt gjennom hodet på kloss hold - en ren henrettelse, mener etterforskerne. Problemet er å finne ut hvem av de som utførte drapene.

De mistenkte ranerne Jackie Arkløf ligger skuddskadet på sykehus og Tony Olsson er fortsatt på frifot. For å få svar på drapsgåten må politiet finne drapsvåpenet.

Tier i avhør

To av de tre mistenkte ranerne er pågrepet, men er lite taletrengte. Den tidligere leiesoldaten Jackie Arkløf har i avhør ikke villet oppgi noe annet enn navn og personnummer. Andreas Axelsson som etter ranet ble kjørt til legevakt med skuddskader, benekter enhver befatning med ranet, skriver Expressen.

I Stockholm

Nynazisten Tony Olsson er fortsatt på frifot etter flere storstilte politiaksjoner. Han skal fortsatt befinne seg i Stockholm, mener politiet. I morges konsentrerte spanerne seg om et hus i Roslagen, men letingen er fortsatt resultatløse.

- Jeg er livredd politiet, skal Olsson ha sagt til moren ifølge Aftonbladet. I går natt ringte han moren, og forklarte at han befinner seg utenlands.

- Jeg er redd for å bli skutt av politiet, forklarte rømlingen.