Henrettet på åpen gate

Nyhetsbyrået AFP sendte i natt ut bilder av det de sier er en regelrett henrettelse av en mistenkt selvmordsbomber. Bildenes autensitet bekreftes ifølge byrået av mer enn 10 palestinske kilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i går Mahmud Saleh (23), nummer tre fra venstre på det første bildet, ble arrestert av israelsk grensepoliti i Beit Hanina i Øst-Jerusalem. Bildene er ifølge AFP tatt av en amatørfotograf som tok bildene fra sin leilighet.

Bildene viser at Mahmud Saleh blir lagt i jern og så lagt i bakken. På bilde nummer to er Mahmud Saleh bakbundet på bakken mens hans venn, som er identifisert som Randy, også er lagt i bakken. På bilde nummer tre blir Mahmud Saleh holdt i bakken av tre politimenn mens Randy gestikulerer før han blir ført vekk, trolig i den ventende politibilen.

På bilde nummer fire er Mahmed Saleh kledd av, han holdes nede mens minst tre politimenn sikter på ham men våpen. Politibilen har kjørt. På det siste bildet ligger Mahmed Saleh alene tilbake, bakbundet og med hodet i en blodpøl.

<B>4. DØD:</B> På det siste bildet ligger Mahmed Saleh tilbake, bakbundet og med hodet i en blodpøl.
<B>1. LAGT I JERN:</B> Mahmud Saleh blir lagt i jern og så i bakken av israelsk grensepoliti.
<B>2. HOLDES NEDE:</B> Mahmud Saleh ligger bakbundet mens hans venn, som er identifisert som Randy, også er lagt i bakken.
<B>3. KLES AV:</B> Randy blri ført vekk, trolig i den ventende politibilen. Mahmed Saleh kles av, og blir holdt nede mens minst tre politimenn sikter på ham med våpen.