Henrettet på jobb i politibil

Drapsmann i New York varslet at han ville drepe politifolk.

SKUTT OG DREPT PÅ JOBB:  De to politimennene  Rafael Ramos (venstre) og Wenjian Liu ble skutt og drept bakfra mens de var på jobb i politipatruljebil i Brooklyn i natt. Foto: NYPD/NTB Scanpix.
SKUTT OG DREPT PÅ JOBB: De to politimennene Rafael Ramos (venstre) og Wenjian Liu ble skutt og drept bakfra mens de var på jobb i politipatruljebil i Brooklyn i natt. Foto: NYPD/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Mannen som skjøt og drepte to politimenn i New York-bydelen Brooklyn natt til søndag, har på truet på sosiale medier at han ville drepe politimenn.

Tidligere på dagen hadde han forsøkt å drepe han kjæresten sin.

Politiet etterforsker nå blant annet mannens Instagram-profil, hvor han har publisert bilder med trusler om å drepe politifolk i New York, sa politimester William Bratton på en pressekonferanse i natt lokal lokal tid.

De to politimennene ble skutt og drept mens de satt i patruljebilen sin i Brooklyn i New York i 02.50-tiden (20.50-tiden norsk tid).

- De ble henrettet i et bakholdsangrep. I dag mistet vi to av New Yorks beste politimenn, sa Bratton.

Skjøt kjæresten Mannen, som politiet har identifisert som Ismaaiyl Brinsley (28), hadde på morgenen skutt kjæresten sin i magen i byen Baltimore i delstaten Maryland, sa Bratton videre. Kjæresten ble alvorlig såret, men skal være stabil, ifølge New York Daily News.

Brinsley tok etter det undergrunnsbanen til Brooklyn og skjøt politimennene, Wenjian Liu og Rafael Ramos, i hodet gjennom passasjervinduet på patruljebilen, opplyser politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer