Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hensatt rullestol førte til storutrykning

Politiet rykket ut med helikopter og dykkere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En elektrisk rullestol hensatt på Aker brygge i Oslo førte til at politi og brannvesen rykket ut med store mannskaper ved halv ett-tida i natt. Brannvesenets dykkere, ett politihelikopter, båter og et 20-talls mannskaper deltok i søket, etter at en rullestol ble funnet hensatt ved bryggekanten. Vektere hadde observert stolen forlatt ved midnatt, men ga ikke beskjed til politiet før en halv time senere.

Dykkerne gjorde grundige søk i havnebassenget utenfor stedet der rullestolen sto parkert, selv om ingen hadde sett eller hørt noe som skulle tilsi at noen skulle ha falt eller hoppet i vannet.

- Rullestolens plassering gjorde at vi valgte å ta alle forholdsregler, sa utrykningsleder Tor Olav Heggem til Dagbladet.no.

- Selv om vi ikke hadde mottatt noen savnetmelding, er det bedre å rykke ut en gang for mye enn en for lite i en slik situasjon.

Rullestolens eier kom noe senere tilbake til stedet der stolen sto parkert, antagelig noe slukøret.

- Vedkommende ba om unnskyldning for en noe tankeløs parkering, opplyser operasjonsleder ved Oslo politikammer.

FORLATT: Denne hensatte rullestolen førte til storutrykning og dykkersøk ved Aker brygge i natt.<