Hentet av politiet i morges

Bedrageridømte og etterlyste Maria (53) ringte på hos vaktsentralen på Oslo bussterminal.

LURT AV MARIA:  Restauratør og medeier Helene Jahren i Gamle Tårnhuset Restaurant på Kolbotn ble lurt til å ta i mot en stor bestillign av den bedrageridømte kvinnen i april i fjor. Da hun oppdaget at det ikke fantes noen dr. Madeleine Larsen ved Ullevål universitetssykehus, var det for seint å ta i mot andre selskaper.  FOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET.
LURT AV MARIA: Restauratør og medeier Helene Jahren i Gamle Tårnhuset Restaurant på Kolbotn ble lurt til å ta i mot en stor bestillign av den bedrageridømte kvinnen i april i fjor. Da hun oppdaget at det ikke fantes noen dr. Madeleine Larsen ved Ullevål universitetssykehus, var det for seint å ta i mot andre selskaper. FOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bedrageridømte, anmeldte og etterlyste Maria Kristoffersen (53) ble hentet av uniformert politi på Oslo Bussterminal i morges etter at vaktselskapet ISS Security Services slo alarm.

- Polititjenestemenn pratet en stund med henne utenfor vår vaktsentral før vi fikk bekreftet at hun var blitt med politiet, opplyser regionsjef Tommy Hauge i ISS Security Services til Dagbladet.

Like over klokka 07 i morges ringte en kvinne på hos vaktsentralen til ISS og ba om å få snakke med sjefen. Vakthavende gjenkjente kvinnen som Maria Kristoffersen, og ringte politiet og sin sjef Tommy Hauge.

Gjenkjent umiddelbart - Jeg gjenkjente henne umiddelbart fra Dagbladet da jeg kom på jobb ved 07.40-tiden mens hun sto sammen med politiet. Våre ansatte hadde allerede printet bilder fra overvåkningskameraene.

- De hadde vært oppmerksomme på henne etter mediaomtalen og observert henne på bussterminalen i forkant, sier Hauge til Dagbladet.

Kvinnen har dommer over en 20 års periode for en serie bedragerier, trusler og alvorlige løgnhistorier i Norge, Sverige og Danmark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer