Hentet ut nytt bevismateriale

Svensk politi returnerte i går til Helge Fossmos villa hvor hans kone ble drept natt til lørdag. De forlot villaen med en bag full av nye beviser i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KNUTBY (Dagbladet): Dagbladet var til stede da to teknikere fra Uppsala-politiet, sammen med overlege Lars Eriksson ved rettsmedisinsk avdeling i Uppsala, gikk inn i villaen rett før klokka 15 i går.

- Jeg er blitt bedt om å bidra i forbindelse med en ny, teknisk undersøkelse. Jeg vet ikke hva jobben innebærer, sa Eriksson da han gikk inn i villaen.

Etter ett kvarter kom han ut, denne gangen bærende på en stor bag som inneholdt nye beviser i saken.

- Beklager, jeg kan ikke si noe. Snakk med politiet, sa Eriksson til Dagbladet.

Også de to politifolkene kjørte fra stedet uten å la seg intervjue.

Bevismaterialet som ble hentet, har trolig sammenheng med politiavhørene av den 26 år gamle siktede kvinnen fra Småland.

Hun ble i går, etter å ha sittet i avhør hele natta, siktet for henholdsvis drap og drapsforsøk på Alexandra Fossmo og en 30 år gammel nabo.

Da avhørene startet, var hun bare siktet for medvirkning til de to forbrytelsene, samt for grov vold mot Alexandra Fossmo ved at hun skal ha slått henne med hammer i november.

- Hun har erkjent å ha skutt de to menneskene i Knutby. Hvorvidt dette stemmer, blir nå sjekket opp mot tekniske funn på åstedene, sier Uppsala-polisens talskvinne Lena Larsson.

Gjenstandene som i går ble båret ut fra villaen til den norske pastoren Helge Fossmo, vil nå bli sjekket opp mot tilståelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer