Corona:

Her angrer vaksinemotstanderen

Vaksinemotstander Andrew Puch (52) ber nå andre om å ta covid-19 vaksine etter han selv opplevde marerittet.

INNLAGT:Andrew Pugh tilbrakte tre uker på intensivavdelingen etter å ha testet positivt på covid-19. Foto: Andre Pugh/NTB
INNLAGT:Andrew Pugh tilbrakte tre uker på intensivavdelingen etter å ha testet positivt på covid-19. Foto: Andre Pugh/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trebarnsfaren Andrew Pugh fra Worcester i England ber nå andre om å ta covid-19-vaksine etter at han ble innlagt.

Dette melder lokalavisa Worcester News.

Pugh tilbrakte tre uker på intensivavdelingen og ble innlagt på Worcestershire Royal Hospital over jul etter å ha testet positivt for covid-19 i begynnelsen av desember.

Fra sykehussenga 31. desember skrev han et innlegg på sin Facebook der det står:

- Det er så mange mennesker som kommer inn på avdelingene nå. Rommene er fulle. Livet ditt betyr mer enn å tro covid-19 ikke vil smitte deg. Se på meg. Jeg er heldig som er i live. Jeg har fått en ny sjanse. Hold dere trygge.

Kunne dødd

Pugh fikk 75 prosent av oksygenet sitt gjennom en oksygenmaske, og slet med å spise, drikke og sove da han var koblet til livreddende apparater.

På et tidspunkt mottok kjæresten hans en telefon fra sykepleierne, der hun ble fortalt at det var 50 prosent sjanse for at han ville overleve.

52-åringen forteller at han kunne høre ventilatorene til andre pasienter bli slått av.

- Jeg hørte de slå av maskinen til ei mor til to jenter. De mistet dessverre livet, sier han til Worcester News.

Kraftig bønn til alle

Etter Pugh har skjønt alvoret av coronaviruset, har han en bønn til de som ennå ikke har blitt vaksinert.

- Hvis det ikke var for sykepleierne og det faktum at jeg er en ikke-røyker, ville jeg ikke vært i live. De reddet livet mitt. Vær så snill og vaksiner dere. Dere vil ikke ende opp som meg, sier han.

Pugh er enda på sykehuset og oppdaterer følgerne sine på Facebook hyppig. I det siste innlegget skriver han at sykepleierne tar han med ut i rullestolen, slik at han kan få litt frisk luft.

Ifølge de siste tallene er 71,2 prosent i England fullvaksinerte, men Ifølge The Guardian er det enkelte områder i Storbritannia hvor hele 30 prosent ikke har tatt en eneste vaksine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer