Her ankommer Cleese Brussel med taxi - fra Oslo

30 000 kroner fattigere ankom komikeren Brussel i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| - Island kan verken styre vulkanene eller bankene sine, sa John Cleese i en kommentar til Dagbladet , da han i går måtte sette seg i en drosje for å ta den første delen av turen hjem fra fra Oslo til Storbritannia.

I morges ankom en trøtt Cleese Brussel, sammen med drosjesjåfør Glenn Pauli.

- Turen var slitsom på slutten, men veldig moro, sier Pauli i videoen i toppen av saken.

Cleese ønsket ikke å la seg intervjue i morges.

Glad i naturCleese jobbet mye av turen fra telefon, men fortalte Pauli at han er veldig glad i naturen i Norge, Sverige og «en del Danmark», forteller sjåføren, som fikk sitt livs tur.

- Vi pratet om alt mulig. Selv om han er superkjendis og jeg bare en vanlig dødlig, så er han på ditt eget nivå, sier Pauli, som satt pris på turen med den verdensberømte komikeren.

For turen betalte Cleese 30 000 kroner til Viken Horten Taxi, som fikk oppdraget med å kjøre superstjerna.

- Svært morsom- Du har ikke ledd deg skakk av vitsene hans da? spurte Dagbladet Pauli i går

- Til å begynne med var han svært morsom, men etter hvert så har det roet seg ned. Cleese er en meget hyggelig person å ha med i bilen, forteller Glenn Pauli.

John Cleese var i Norge i forbindelse med en opptreden i programmet til Fredrik Skavlan i NRK på fredag. Intervjuet der er i forbindelse med turneen «En helaften med John Cleese» i Norge til høsten.

Svippturen ble imidlertid til en ekspedisjon som følge av flyforbudet. Komikeren valgte derfor å ta taxi, slik at han rekker toget under kanalen tilbake til England ii løpet av dagen.

For sjåfør Glenn Pauli er møtet med John Cleese en opplevelse. Han forteller at han ikke har hatt maken til storhet i sin taxi siden han begynte i yrket tilbake i 1994. Men han slipper returen alene i bilen. Som følge av flyforbudet har selskapet salgs- og markedssjef Lars Oddvar Fjeldvang i Viken Horten Taxi nesten klart å fylle opp bilen med returkunder.