Her avbryter «spyttedama» tv-reporteren på direkten

Serverte seks feite spyttklyser mens hun spurte om veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er alltid en risiko med direkte-tv, noe et tv-team fra KPTV fikk erfare da de skulle rapportere fra Chicagos gater.

Det som utviklet seg til et fullstendig surrealistisk tv-innslag, startet med at en tilfeldig forbipasserende kvinne spurte kameramannen om veien. Både reporter og kameramann forsøker å hjelpe kvinnen, som plutselig begynner å harke opp ei real spyttklyse.

Til reporterens store vantro og skrekk serverer hun så spyttklysa rett foran kamera, mens hun babler i vei om at hun er forkjøla. Hun forsikrer så videre reporteren om at forkjølelsen ikke er smittsom, før hun fortsetter å harke og spytte.

«Spyttedama» skjønner så plutselig at hun befinner seg midt i et tv-innslag, for hun har utrolig nok ikke forstått at kameramannen står og holder et kamera. Det stopper imidlertid ikke tiraden med harking, gurgling og spytting, som bare fortsetter helt til hun går videre med en boks Red Bull i den ene hånda.

Mest imponerende i videosnutten er kanskje reporterens evne til ikke å bryte ut i latter av det utrolige opptrinnet. Ikke før «spyttedama» har gått videre kommer latteren og spørsmålet til kameramannen: «Fortell meg at du fikk med deg det?»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer