Her avbryter «spyttedama» tv-reporteren på direkten

Serverte seks feite spyttklyser mens hun spurte om veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er alltid en risiko med direkte-tv, noe et tv-team fra KPTV fikk erfare da de skulle rapportere fra Chicagos gater.

Det som utviklet seg til et fullstendig surrealistisk tv-innslag, startet med at en tilfeldig forbipasserende kvinne spurte kameramannen om veien. Både reporter og kameramann forsøker å hjelpe kvinnen, som plutselig begynner å harke opp ei real spyttklyse.

Til reporterens store vantro og skrekk serverer hun så spyttklysa rett foran kamera, mens hun babler i vei om at hun er forkjøla. Hun forsikrer så videre reporteren om at forkjølelsen ikke er smittsom, før hun fortsetter å harke og spytte.

«Spyttedama» skjønner så plutselig at hun befinner seg midt i et tv-innslag, for hun har utrolig nok ikke forstått at kameramannen står og holder et kamera. Det stopper imidlertid ikke tiraden med harking, gurgling og spytting, som bare fortsetter helt til hun går videre med en boks Red Bull i den ene hånda.

Mest imponerende i videosnutten er kanskje reporterens evne til ikke å bryte ut i latter av det utrolige opptrinnet. Ikke før «spyttedama» har gått videre kommer latteren og spørsmålet til kameramannen: «Fortell meg at du fikk med deg det?»

FIKK DU DET MED DEG? Reporteren kan til slutt slippe latteren løs etter det utrolige opptrinnet.
FIKK DU DET MED DEG? Reporteren kan til slutt slippe latteren løs etter det utrolige opptrinnet. Vis mer