Her bæres drapsmannen ut i likbilen

Politiet fant den drepte ekskjærestens Golf utenfor Shkupollis bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ESPO (Dagbladet): Politiet holder naboer og journalister unna inngangen til Ibhrahim Shkupolli i Suvela, en forstad til Espo i Finland, da liket av det som skal være drapsmannen ble bært ut i en ventende likbil. Nyttårsaften oppsøkte Shkupolli sin ekskjæreste i hennes leilighet i Espo.

Der drepte han kvinnen som skal være i 30-årsalderen. Om Shkupolli fortsatte videre til kjøpesenteret Sello i Espo, der han skjøt og drepte en kvinne og tre menn i butikken Prisma, før eller etter drapet på sin ekskjæreste, er ennå ikke bekreftet.

De avdøde var kollegaer av drapsmannens første offer. Etter massakeren dro Shkupolli hjem til sin egen leilighet i Suvela der han tok sitt eget liv.

Ekskjærestens bilUtenfor leiligheten i Espo-forstaden Suvela beslagla politiet en bil som tilhører Shkupollis drepte ekskjæreste.

Det spekuleres i om Shkupolli har brukt den røde bilen av type wolkswagen for å bevege seg mellom åstedene, men etterforskningsledelsen har i hele kveld vært utilgjengelig for kommentarer.

Da Dagbladet ankom åstedet for det første drapet, var kvinnens slektninger samlet i kulda utenfor boligen til den avdøde. To politikvinner hadde bistått med å hente kvinnens katter ut av leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer